Over ons

Wij, Dolf en Anje de Hoog-Immers zijn sinds 2001 de eigenaren van Dierenhotel de Klomperhoek.

Het bedrijf is in 1967 opgericht als hondenhotel en in 1976 gekocht door de familie Immers en een Dierenhotel geworden.

Vanaf dat moment werd het vakantiebaantje van Anje een vaste baan bij haar ouders.

In 1984 heeft Anje de Hoog het bewijs van vakbekwaamheid het Honden en Kattenbesluit gehaald.  De opleiding Dierverzorging  op het Groenhorst College in Barneveld gevolgd , AKK (algemene kynologische kennis) bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied doorlopen , EHBO voor dieren gevolgd en bijna 2 jaar als dierenartsassistente gewerkt  bij de Dierenartsenpraktijk inVeenendaal hebben voor erg veel ervaring gezorgd.Verder heb ik mij bezig gehouden met de gehoorzaamheid en africhting van honden.

Dolf  is als hovenier verantwoordelijk voor onze schitterende tuin en verzorgt de logeer en eigen katten.

Hij is ook degene die zorgt voor het onderhoud van gebouwen en verblijven.

Gewonnen prijzen

Naast het Dierenhotel heb ik Polski Owczarek Nizinny’s en Teckels gefokt en daarmee tentoonstellingen bezocht waar ik 2 keer wereldkampioen ben geworden en 6 keer een Nederlands kampioen heb gefokt.

Ook met de katten hebben we veel geshowd onze Britse kortharen hebben vaak gewonnen en in veel reclames (Whiskas, Felix, Lenor) mee gedaan.

Tevens speelden er in de film Minoes van Annie M. G. Schmidt  enkele van onze katten mee.(o.a. Jip de redactie kat)

Vanaf 2005 hebben wij Bullmastiffs waar we af en toe een nest mee fokken. Rond ons huis lopen ook  4 Chihuahua’s, 3 Old English Mastiffs en nog steeds Brits kortharen en Bengalen.